2 700 asukkaan Tørringin kylästä löytyy Bitte Sko -niminen perinteinen kenkäkauppa. Vuonna 1978 perustettua kauppaa pyörittää 75-vuotias Lasse.

Kuvakaappaus: Google Maps

Tørring sijaitsee Keski-Jyllannissa oikeastaan keskellä ei mitään. Bitte Skon asiakaskunta on vakiintunutta. Ostajat tulevat pitkienkin matkojen takaa, sillä Lassella on hyvä valikoima hyviä kenkiä. Maine on kiirinyt.

Bitte Sko myy kaikkiaan noin 20 kenkämerkkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. New Feet on Bitte Skon ylivoimaisesti myydyin kenkämerkki. Lasse aloitti ensin vain muutamalla New Feet -mallilla, mutta nykyään liikkeessä on tarjolla käytännössä koko kuluttajamallisto.

New Feet -malliston menestys Bitte Skossa ei ole sattumaa. Liikkeen henkilökunta on kouluttautunut neuvomaan diabeetikkoja ja muita jalkaongelmaisia kenkävalinnoissa.

Pienen paikkakunnan perinteisestä kenkäkaupasta on tullut yksi Tanskan suurimmista New Feet-jälleenmyyjistä. Tanskassa New Feet on kenkäkauppojen myyntitilastossa neljäntenä heti Eccon, Skechersin ja Riekerin jälkeen.