Think!-kengät ovat yksilöllisiä. Kahta täysin samanlaista kenkäparia ei ole. Kengät ovat todella mukavat jalassa, sillä niiden lestit ovat anatomisia ja kengät suunnitellaan ortopedisten periaatteiden mukaisesti. Malliston tunnusmerkkejä ovat kekseliäs muotoilu sekä persoonallinen ulkonäkö.

Think! on itävaltalainen kenkämerkki, jonka kotipaikka on pienessä Kopfingin kylässä Itävallassa. Kengät valmistetaan Euroopassa ja kaikki valmistusmateriaalit myös tuotetaan Euroopassa. Ostaessasi Think!-kengät, voit olla varma, että olet valinnut tiukkojen ekologisten standardien mukaisesti valmistetut kengät. Kengissä käytetyt materiaalit ovat ystävällisiä sekä ihmisille että luonnolle.

Materiaalivalinnoissa Think! pyrkii käyttämään luonnollisia  ja uusiutuvia materiaaleja. Materiaalit valitaan ja käsitellään siten, että ne kuormittavat ympäristöä niin vähän kuin mahdollista, eikä niistä synny ympäristölle vaarallista jätettä. Esimerkiksi kenkien nahkojen värjämisessä ei käytetä kromia. Nahoissa ei myöskään saa olla muita raskametalleja, kloorifenoleita tai säilöntäaineita. Kaikki kengissä käytetyt nahat testataan ISO-menetelmien mukaisesti käsittelyn jälkeen.

Sinustako Think!-jälleenmyyjä?