Vuonna 1885 perustettu Berkemann on yksi Saksan menestyneimpiä kenkämerkkejä.

Berkemann-kengät ovat ennen kaikkea arjen kestäviä käyttöjalkineita. Mallistossa on niin laadukkaita kotikenkiä, työkenkiä kuin vapaa-ajankenkiäkin.

Berkemann-kengät valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista EU:n ympäristö- ja sosiaalisten standardien mukaisesti.

Heinrich Ad. Berkemann esitteli Hampurin kengänvalmistajien ammattinäyttelyssä vuonna 1903 maailman ensimmäisen teollisesti valmistetun ortopedisen pohjallisen. Tästä keksinnöstä alkoi Berkemannin menestystarina.

Berkemann-kengät valmistetaan kolmessa yhtiön omassa tehtaassa Unkarissa. Kenkien polyuretaanipohjat valmistetaan yhtiön päätoimipaikalla Saksan Zeulenrodassa ja kenkien nahka tulee Italiasta. Originals-sarjan poppelipuusta valmistettujen pohjien materiaali tulee kaakkoisesta Euroopasta.

Kaikki Berkemann-kengät valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista. Osa malleista jopa ommellaan käsin neulaa ja lankaa käyttämällä, jolloin kengästä saadaan joustavampi ja pitkäkestoisempi. Jokainen Berkemann-kenkä valmistetaan niin, että se voidaan tarvittaessa myös korjata.

Heinrich Ad. Berkemann

1950-luvulla Berkemann-sandaalien menestys löi kaikki odotukset. Lähes puolet yhtiön kokonaismyynistä kertyi Originals-sandaaleista. Jo vuonna 1970  Berkemann juhli 25 miljoonaa myytyä sandaaliparia.

Myös Originals-sarjan puukengät ovat maailmankuulut. Ne valmistetaan taitavana käsityönä aidoilla nauloilla ja ruuveilla.

Sinustako Berkemann -jälleenmyyjä?