New Feet Medical Footwear on tanskalainen kenkämerkki, jonka kengät on tarkoitettu erityisesti diabeetikoille, reumaatikoille sekä heille, joilla on esimerkiksi vaivaisenluita. Kengät sopivat myös eri vaivoista johtuvien jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Kenkien ominaisuudet ja yksityiskohdat ovat pikkutarkasti mietittyjä.

New Feet-kenkien kehitys- ja designtiimissä työskentelee ortopedisten kenkien tekijöitä, jalkaterapeutteja ja muotoilijoita. Teemme jatkuvaa yhteistyötä terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa. New Feetin tuotannossa on tällä hetkellä kaksi mallistoa: Professional-hoitojalkinemallisto ja Consumer-kuluttajamallisto.

Professional -mallisto on tarkoitettu jalkahaavapotilaille sekä jalkahaavojen ja turvotusten jälkihoitoon. Professional -mallistomme on ensisijainen valinta hoitojalkineeksi valtaosassa tanskalaissairaaloita.

Consumer -mallisto on tarkoitettu ennen kaikkea jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Mallisto on nimensä mukaisesti tarkoitettu kuluttajille.

Kaikki New Feet-kengät valmistetaan Strobel-tekniikalla

Strobel-rakenteella valmistetun kengän päällinen ja sisäpohja ommellaan yhteen ennen kuin kengän ulkopohja liimataan paikoilleen. Strobel-rakenteen etuina ovat, että kengän kantaosasta saadaan vakaa, mutta samalla kengän etusosaan saadaan joustavuutta.

New Feetit ovat varpaille tilavia ja kengissä on kolme eri tilavuutta

Kenkien lestiin vaikuttaa muun muassa, onko kengän päällysmateriaali strechiä. Jos kengässä on strechiä, kenkää ei tarvitse tehdä yhtä korkeaksi, jotta varpaat mahtuvat hyvin kenkään.

Sinustako New Feet -jälleenmyyjä?