New Feet Medical Footwear on tanskalainen kenkämerkki, jonka kengät ovat erityisen mukavia kävellä.

Ortopediset New Feet -kengät valmistetaan Strobel-rakenteella, jonka vuoksi kenkä istuu jalkaan kuin hanska käteen.

New Feet -kengät sopivat erinomaisesti jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Ne sopivat hyvin myös diabeetikoille, reumaatikoille sekä heille, joilla on esimerkiksi vaivaisenluita, sillä kenkien sisäsaumat eivät ärsytä jalkojen ihoa.

New Feet -kenkien kehitys- ja designtiimissä työskentelee ortopedisten kenkien tekijöitä, jalkaterapeutteja ja muotoilijoita. New Feet tekee jatkuvaa yhteistyötä terveydenhoitoalan ammattilaisten kanssa.

New Feetin tuotannossa on tällä hetkellä kaksi mallistoa: Consumer-kuluttajamallisto sekä Professional-hoitojalkinemallisto.

Consumer -mallisto on ennen kaikkea tarkoitettu mukavaan kävelyyn sekä jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn. Kuluttajamalliston kengät ovat värikkäitä ja kauniita.

Professional -mallisto on tarkoitettu jalkahaavapotilaille sekä jalkahaavojen ja turvotusten jälkihoitoon. Professional -mallistomme on ensisijainen valinta hoitojalkineeksi valtaosassa tanskalaissairaaloita.

Kaikki New Feet-kengät valmistetaan Strobel-tekniikalla

Strobel-rakenteella valmistetun kengän päällinen ja sisäpohja ommellaan yhteen ennen kuin kengän ulkopohja liimataan paikoilleen.

Strobel-rakenteen etuina ovat, että kengän kantaosasta saadaan vakaa, mutta samalla kengän etusosaan saadaan joustavuutta.

New Feetit ovat varpaille tilavia ja kengissä on kolme eri tilavuutta

Kenkien lestiin vaikuttaa muun muassa, onko kengän päällysmateriaali strechiä. Jos kengässä on strechiä, kenkää ei tarvitse tehdä yhtä korkeaksi, jotta varpaat mahtuvat hyvin kenkään.

Sinustako New Feet -jälleenmyyjä?