Kesän 2020 Think-mallisto on entistäkin värikkäämpi. Itävallan Wesenuferissa esitellyssä mallistossa keskitytään nyt aiempaa enemmän sneakereihin eli sporttisiin kävelykenkiin sekä sandaaleihin. Vastaavasti korollisia kenkiä on aiempaa vähemmän.

Think tunnetaan voimakkaista väreistä, mutta ensi kesän mallistossa on myös paljon lempeitä värejä. Tulevassa mallistossa on paljon punaista ja vihreää. Ja eläinkuoseja.

Kaikkien Think-jalkineiden suunnittelusta vastaa Martin Koller. Yhdeksännen polven suutari tunnetaan tarkasta yksityiskohtien hallinnasta. Koller itse sanoo ”hengittävänsä kenkiä”.

Martin Koller on Think-merkin perustaja. Hän suunnitteelee kaikki maliston kengät.

Kollerin perhe onkin työskennellyt kenkien parissa yli 200 vuotta. 1950-luvun puolivälissä Kollerit perustivat miesten kenkiin erikoistuneen kenkämerkin ”Marko”. Martin Koller peristi Thinkin saatuaan 90-luvulla idean muuttaa firman strategiaa perinteisistä miesten kengistä ekologisiin kenkiin.

Think-mallistopalaverein kutsutaan aina kaikki edustajat eri maista. Suomessa itävaltalaismerkkiä edustaa Zigentti. Uusi mallisto on nähtävissä elokuussa Kenkäviikoilla Vantaan Fashion Centerissä sekä sovitusti Zigentin showroomissa.