Kenkäagentti Zigentti on vaihtanut paikkaa tutussa Fashion Centerissä. Uusi New Feet– ja Think-mallistojen showroom sijaitsee nyt lähempänä Fashion Plaza-keskusaukiota.

Zigentin New Feet- ja Think-showroom on nyt vihreän nuolen osoittamalla osastolla 1B25B. Tila sijaitsee Petrifunin vieressä. Vanha showroom on merkitty keltaisella nuolella.

 

Uudessa showroomissa esillä ovat tällä hetkellä New Feet-talvimallisto 2020/2021 sekä New Feetin ja Thinkin ennakkomyyntimallisto kesälle 2021. Zigentti on paikalla Fashion Centerissä sopimuksen mukaan. Tuttuun tapaan mahdollisia ovat myös esittelyajat iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Zigentin uusi showroom on entistä valoisampi ja siellä on aiempaa enemmän hyllytilaa.

 

Zigentti esittelee mallistoja mielellään myös jalka-alan ammattilaisille kuten jalkaterapeuteille ja jalkojen hoitajille tai diabetes- ja reumayhdistyksille. Sidosryhmävierailujen tarkoituksena on, että jalka-ammattilaiset sekä yhdistykset saavat tietoa tarkoituksenmukaisista kengistä ja voivat halutessaan ohjata omia asiakkaitaan ja jäseniään New Feet- ja Think-jälleenmyyjien luokse.

Zigentin uuden tilan toimivuus joutuu todelliseen tulikokeeseen elokuun 20.-22. pidettävällä Kenkäviikolla. Ajanvaraus Kenkäviikolle on parhaillaan käynnissä. Ajan voi varata suoraan kenkäagentti Zigentiltä puhelimitse tai sähköpostilla sekä Kenkäviikkojen nettisivujen kautta.