Kenkäagentti Zigentti suuntaa syyskuun toiseksi viikonlopuksi Italiaan tutustumaan, miltä 1 300 kenkävalmistajan kesän 2020 mallistot näyttävät. MICAM the International Footwear Show -messuilla on esillä yli 2 000 mallistoa 30 eri maasta.

MICAM-messuille Zigentti suuntaa nyt ensimmäistä kertaa. Ensimmäistä kertaa Milanossa on omalla messuosastollaan myös New Feet. Zigentin toinen jalkinemerkki Think on ollut MICAM:issa aiemminkin.

Viiden tähden liikkeen johtaja ja nykyinen Italian ulkoministeri Luigi Di Maio toimi vielä Italian varapääministerinä ja talouskehitys- sekä työ- ja yhteiskunta-asiain ministerinä avatessaan MICAM-messut helmikuussa 2019.

Zigentille viikonloppu ei ole pelkkää uusien tuulien haistelua, sillä kenkäagentti tapaa Milanon ostomessuilla myös suomalaisasiakkaita molempien merkkien, New Feetin ja Thinkin, messuosastoilla. MICAM on Zigentille myös erinomainen verkostoitumis- ja ajatustenvaihtomahdollisuus.

Neljäpäiväinen MICAM järjestetään kaksi kertaa vuodessa, helmikuussa ja syyskuussa. Näytteilleasettajilla on Fiera Milano Rho:n messualueella käytössään kaikkiaan 63 000 neliömetriä.

Messukävijöitä Milanoon saapuu noin 130 maasta. Näytteilleasettajista noin 600 ovat tanskalaisen New Feetin ja itävaltalaisen Thinkin tavoin kansainvälisiä. Loput näytteilleasettajista ovat Italialaista.