Kenkägentti Zigentti on muuttanut suurempiin tiloihin. Uudessa showroomissa esillä ovat kaikki Zigentin edustamat merkit New Feet, Think, Berkemann ja Jomos.

Myös uusi showroom 1B12 sijaitsee Vantaan Fashion Centerin ensimmäisessä kerroksessa. Zigentin tarpeisiin 43 neliömetrin tila on ihanteellinen. Se sijaitsee heti ensimmäisenä West-sisäänkäynnin vieressä.

Uusi showroom oli vuonna 2018 Fashion Centeriin tulleelle Zigentille jo kolmas muutto talon sisällä.

– Tilaruletti pyörähti taas. Tuli tilaisuus vaihtaa isompaan. Tarpeet muuttuvat, kun toiset tarvitsevat lisätilaa, toiset vähemmän, Zigentin Saila sanoo.

 

Zigentin uusi showroom sijaitsee Fashion Centerin West-oven vieressä

Myös ryhmävierailut mahdollisia

Zigentille on tullut kyselyitä ja toiveita pitää tuote- ja myyntikoulutuksia. Edellisissä 27 neliön tiloissa siihen ei ollut mahdollisuuksia.

– Nyt kun on enemmän tilaa, on mahdollisuus ottaa vastaan myös pienryhmiä kuten opiskelijoita tai muita asiasta kiinnostuneita.

Showroomin hyllyt täyttyvät sitä mukaa, kun syksyn uudet mallit saapuvat. Helmikuun Kenkäviikolla kaikki on paikoillaan.

Kenkäviikko laittaa showroomin tositoimiin

Ensimmäinen suuri ponnistus Zigentin uudessa showroomissa on Kenkäviikko 14.-16. helmikuuta. Ammattilaisten ostotapahtuman ajanvarauskalenteri on jo auki Kenkäviikon sivuilla.

– Kenkäviikolla kaikkien kenkämerkkieni ensi syksyn mallistot ovat nähtävillä. Olen paikalla koko Kenkäviikon ja muutenkin sopimuksen mukaan, Saila muistuttaa.

Koska Fashion Center on alan ammattilaisten kauppapaikka, ei Zigentin showroomissa ei ole kuluttajamyyntiä. Showroomissa esillä olevat mallikengät ovat ennakkotilaustuotteita ja uudet mallit ovat vasta myöhemmin tänä vuonna tulossa kauppoihin.

Lähipäivät Zigentin uudessa showroomissa tehdään vielä hienosäätöä, jotta kaikki tavarat löytävät paikkansa. Se on jo huomattu, että uuteen showroomiin paistaa aurinko myös talvella, sillä tilan seinustalla on kunnon ikkunat.

– Sieltä tulee mukavasti luonnonvaloa. Nyt on ilmava ja valoisa fiilis. On mukava olla Fashion Centerin pääkäytävällä, Zigentin Saila sanoo.