Tulevan kesän eli kesän 2020 muotiväri on keltainen, mutta keltainen on hiljalleen väistymässä tulevan syksyn Think- ja New Feet -mallistoista.

Tulevana syksynä keltaisen paikan nappaa vihreä. Erityisen muodikkaita vihreitä ovat tulevalla talvikaudella erilaiset metsänvihreän sävyt sekä oliivinvihreä.

Thinkin ensi syksyn mallistosta löytyy muun muassa vihreitä naistenkenkiä. Kuvan kenkien materiaalina on kuvioitu mokkanahka.

Punainen on syksyn kenkien kestosuosikki, koska väri on helppo yhdistää mihin tahansa asusteisiin. Tulevan talven punaiset ovat syvänpunaisia.

Thinkin ensi syksyn mallistossa on runsaasti punaista.

Puukorkokenkä on Thinkin malliston uutuus. Kokopuisen koron jättäminen puun väriseksi on elegantti yksityiskohta. Kuvan Delicia-nilkkuri on täysin uusi malli vanhalla tutulla lestillä. Kengän päällinen on lampaannahkaa.

Kenkäagentti Zigentti osallistui tammikuussa sekä Thinkin mallistopalaveriin Itävallan Wesenuferissa että New Feetin mallistopalaveriin Tanskan Randersissa.

Zigentin Suomessa edustamien molempien kenkämerkkien tulevan syksyn malliston myynti jälleenmyyjille on käynnistynyt myös Suomessa.

New Feetin markkinointipäällikkö Leif Roed (vas.) esittelee tanskalaismerkin tulevan talven markkinointia. Kenkäagentti Zigentin takana tuotantojohtaja Hans Jørgen Millner. Zigentin oikealla puolella toimitusjohtaja Kim Pedersen ja New Feetin Norjan myyntikonsuletti Jon Nilsen.

New Feetin konsulentti Renate Røynestad esitteli Randersissa tulevan syksyn uutuusmallistoa Pohjoismaiden tiimille. New Feetin mallistopalaveri pidettiin tänä vuonna tammikuun toisella viikolla.

Frank Studsgaard (vas.) hoitaa Tanskassa New Feetin Jyllannin myyntiä ja jalkaterapeutti Morten Skovfoged on mukana New Feetin malliston suunnittelutiimissä kenkämalleja kehittämässä.

Mallistopalavereissa on tietysti myös se kevyempi puoli. Zigentti juhlisti tiimin kanssa tammikuun 8. päivänä myös Elviksen 85-vuotissyntymäpäivää Randersissa sijaitsevassa Memphis Mansion Elvis-ravintolassa.  Graceland Randers Vejllä sijaitseva ravintola ja museo on kopio Gracelandista.

Tämän jutun pääkuvassa ollaan Thinkin mallistopalaverissa tammikuun lopulla. ”Shoes on foot” -kävelyssä katsotaan vielä tarkasti, miltä uuden malliston kengät näyttävät jalassa. Kävely antaa mahdollisuuden tehdä kenkämalleihin vielä muutoksia.

Pääkuvassa tarkkailuasemissa ovat Italian Think-agentti Damiano Dagripanti (vas.),  Sveitsin myyntiedustaja Adrian Müller sekä Legero Unitedin Alenka Klarica.

Ja jos Tanskan Craceland alkoi kiinnostaa, niin linkki Memphis Mansioniin löytyy tästä.