Leppävaaran Galleria-kauppakeskuksen toisessa kerroksessa toimiva Espoon Jalkaterapia Team aloitti New Feet-jälleenmyyjänä marraskuun lopulla.

Viiden itsenäisen jalkaterapeutin pyörittämä jalkaterapiakeskus täyttää tulevana vuonna 10 vuotta. Vetovastuu New Feetien myynnistä on Emmalla, mutta myös iloisen viisikon muut jalkaterapeutit Erika, Lea, Paula ja Pia pystyvät auttamaan sopivien kenkien valinnassa.

Zigentti vieraili Espoon Jalkaterapia Teamin tiloissa joulukuun alun pikkujouluissa. Ohjelmassa olleen villasukkajumpan ohessa hiottiin myös kenkäkuvioita.

Jalkaterveyteen sekä jalkaterän ja alaraajojen vaivojen ennaltaehkäisyyn erikoistuneet jalkaterapeutit saavat New Feet-jalkineista hyvän lisän toiminnalleen. Asiakkaat kysyvät usein, minkälaisia kenkiä heidän tulisi käyttää ja mistä sopivia kenkiä olisi saatavissa. Nyt New Feetejä saa heiltä.

Jalkaterapeutti on ammattikorkeakoulun suorittanut terveydenhuollon ammattihenkilö, jonka toimintaa valvovat aluehallintovirasto sekä Valvira. Opinnot jalkaterapeutiksi kestävät kolme ja puoli vuotta.

 

Emma, Lea, Pia ja Paula tutustuivat tämän talven New Feet-malleihin viime helmikuussa Zigentin showroomissa Vantaan Fashion Centerissä. Erika ei ehtinyt mukaan.