Ensimmäinen New Feet-jälleenmyyjien tapaaminen järjestettiin torstaina 5. elokuuta Fashion Centerissä Vantaalla.

Kaikkia jälleenmyyjiä ei ensimmäiseen tapaamiseen voitu kutsua, sillä tapaamisessa noudatettiin korona-ajan ohjeistusta korkeintaan 10 hengen kokoontumisesta.

Illan eväinä oli tarjolla helsinkiläisen Salaattisiskojen valmistamia herkullisia salaatteja, kasvispiirakkaa sekä vadelmasuklaakakkua.

Tilaisuuden tarkoituksena oli, että New Feet-jälleenmyyjät tutustuivat toisiinsa. Jälleenmyyjät puhuivatkin markkinoinnista, myymisen haasteista sekä tietysti myös myymisen ilosta.

Tapaamisesta tulikin ideariihi, joka poiki hyviä ideoita vielä tilaisuuden jälkeenkin.

Tapaamisessa muistutettiin samalla mieliin, miltä ensi talven New Feet-mallit näyttävät sekä tutustuttiin tulevan kesän malleihin. Mallit olivat esillä Zigentin showroomissa Fashion Centerissä.

Osallistujien kesken arvottiin vapaavalintaiset New Feet-kengät kesän 2022-mallistosta. Onnellinen voittaja oli espoolaisen Jalkaterapia Ilon Emma.

Jälleenmyyjät päättivät jakaa toisilleen hyviä käytänteitä. Keskusteluissa vahvistui ajatus, että New Feet-jälleenmyyjät eivät ole toistensa kilpailijoita vaan yhteistyökumppaneita. Tapaamisen ajatuksena oli myös, että toisen tutun jälleenmyyjän kanssa on helppo jakaa tietoa tai pyytää apua, kun kaikki ovat tuttuja keskenään.

Illan keskusteluissa todettiin myös, kuinka kenkä- ja muista kaupoista on entistä vaikeampaa saada hyviä kenkiä, kun kivijalkamyymälöiden määrä Suomessa vähenee jatkuvasti.

Toiveissa on, että New Feet-jälleenmyyjien tutustumistilaisuudet saavat jatkoa ja, että jatkossa mahdollisimman moni pystyisi osallistumaan.