34. Kenkäviikko -tapahtuma järjestetään Fashion Center Vantaan Vehkalassa 21.–24. elokuuta. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä ammattilaistapahtuma on kenkä- ja laukkukauppiaiden suurin ostotapahtuma Suomessa. Kenkäviikolla mallistojaan esittelee noin 60 tavarantoimittajaa.

Myös Zigentti on jälleen mukana. Kenkäagenttina Saila Ziemann on ollut Kenkäviikoilla jo 13 kertaa.

Zigentti löytyy Kenkäviikoilla omasta showroomistaan Fashion Centerin osastolta 1C1 (Outlet-myymälän oven vieressä). Zigentin osastolla ovat tuolloin esillä Suomen kesän 2020 New Feet – ja Think -mallistot kokonaisuudessaan.

Keskiviikosta lauantaihin kestävän tapahtuman ruuhkaisimmaksi päiväksi on osoittautunut torstai. Sekä viime helmikuun että elokuun 2018 Kenkäviikoilla jälleenmyyjät olisivat varanneet torstain ruuhkaisemmille tunneille enemmän aikoja kuin niitä oli tarjolla.

Raumalainen V. Valo ja Kumppanit tilasi talven 2019-20 New Feet- ja Think -kenkiä Kenkäviikoilla viime helmikuussa.

Jälleenmyyjien kannattaa ennakoida ja varata oma Zigentti-aika jo nyt. Se onnistuu Kenkäviikkojen varauskalenterista, mutta soittamalla suoraan Sailalle tai lähettämällä sähköpostia voi aikoja varata myös aamulla ennen yhdeksää tai iltakuuden jälkeen. Virallinen ilmoittautuminen elokuun Kenkäviikoille alkaa 1. kesäkuuta.

Zigentille Kenkäviikko on sesongin päätapahtuma. Aikaa jälleenmyyjän kanssa on yleensä varattu puolesta tunnista kahteen tuntiin. Sinä aikana jälleenmyyjä tutustuu mallistoihin ja tekee ennakkotilauksia. Samalla jälleenmyyjillä on myös erinomainen mahdollisuus tehdä kuluvan sesongin kenkien täydennystilauksia.