Tulevan syksyn ja talven New Feet -uutuudet ovat kevyitä. Talvista on tullut lauhempia, jonka vuoksi mallistossa on entistä enemmän kenkiä kevyemmillä vuorilla. Mutta on uudessa talvimallistossa edelleen kävelykenkiä myös lämpimällä vuorella.

Nuorekkuudessa ja muodikkuudessa tulevan talven mallisto on mennyt taas selvästi eteenpäin. Mallisto vastaa nyt paremmin asiakkaiden toiveisiin värikkäämmistä kengistä.

Talvimallistossa on paljon muutakin kuin mustaa. Mallistossa on muun muassa konjakin väristä pintanahkaa ja punaista. Ja löytyy mallistosta kroko-kuviointiakin.

Naisten nilkkurit ovat nyt suorastaan superkeveitä. Nilkkureissa on rullaavaa pohja, joka ei taivu liikaa. Pohjarakenteella on erittäin hyvä kävellä.

Vaikka osassa talven New Feet -malleista on muovipohja, on pohjien materiaalina käytetty mikrosolumuovi kuitenkin pehmeää. Mikrosolumuovissa on hyvät pito-ominaisuudet myös talviolosuhteissa.

Talven uutuuksina ovat kevyet sisätossut irrotettavalla sisäpohjallisella. Trendikkäät sisätossut ovat lämpöiset mutta eivät hiosta jalkoja.