Joskus asiat vain loksahtavat paikoilleen. Ulvilan Jalkahoitolan Nina ja Nadja vierailivat New Feetin ja Zigentin osastolla Apuväline-messuilla Tampereella marraskuun alussa.

Kun tuoreet jalkojen hoidon ammattilaiset näkivät, että tarjolla hyvännäköisiä ja laadukkaita kenkiä, niin se oli rakkautta ”nyykkäreihin” heti ensisilmäyksellä. Sekin vaikutti tietysti, että Satakunnassa ja Porin seudulla ei aiemmin ollut tällaisista jalkineista tarjontaa.

Ensimmäinen erä New Feet-kenkiä saapui jalkahoitolan tiloihin tiistaina 19. marraskuuta. Ja ensimmäinen pari myytiin heti.

Ulvilan Mattilantiellä sijaitseva jalkahoitola on aloittanut toimintansa 1. lokakuuta (kuva avajaisista). Sairaanhoitajataustainen Nina suorittaa parhaillaan terveysalan ammattitutkinnon viimeisiä vaiheita ja valmistuu jalkojenhoitajaksi vuodenvaihteessa.

Myös Nadjalla on opintotilanne on sama. Pietarista kotoisin oleva Nadja on asunut Ulvilassa jo yli 20 vuotta. Kielitaidosta jalkojen hoidon ja New Feet-kenkien esittelyn ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni, sillä jalkahoitolassa puhutaan molempien kotimaisten lisäksi niin englantia kuin venäjääkin.