New Feetin ja Zigentin yhteistyökumppanina tapahtumassa on New Feet -jälleenmyyjä Jalkaterapia Anne Pietiläinen.

New Feet Medical Footwear ja Zigentti ovat kolmatta kertaa mukana Apuväline-tapahtumassa, joka tuo alan ammattilaiset ja yleisön Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen marraskuun toisella viikolla.

Tällä kertaa Zigentti vastaa yleisön toiveeseen pyytämällä mukaan jalkojenhoitaja Anne Pietiläisen. Pitkän linjan jalka-ammattilaisella on pitkä kokemus myös New Feet -jälleenmyyjänä.

– Aikaisemmilla kerroilla olen jakanut kuluttajille New Feeteistä infoa ja ohjannut heidät sitten kääntymään lähimmän jälleenmyyjän puoleen. Tästä tuli palautetta, että monet olisivat halunneet sovittaa ja ostaa kenkiä jo messuosastolla. Nyt Anne on mukana ja tuo kenkiä tullessaan, Zigentin Saila sanoo.

 

New Feetin ja Zigentin messuosasto Apuvälinemessuilla vuonna 2017.

Ja jos Nyykkäreiden myyminen kiinnostaa…

Tapahtuma alkaa ammattilaisten päivällä torstaina 9. marraskuuta. Zigentti toivoo, että mahdollisimman moni jalkojen kanssa työskentelevä tulisi viikonlopun aikana vaihtamaan kuulumiset.

– Etsin uusia New Feet -jälleenmyyjiä varsinkin paikkakunnille, joissa jälleenmyyjiä ei vielä ole. Suomi on niin iso maa, että monella kuluttajalla on pitkä matka lähimpään paikkaan, jossa kenkiä pääsisi sovittamaan ja ostamaan. Anne Pietiläinen kertoo myös mielellään, mitä kokemuksia hänellä on jälleenmyyjänä.

New Feet sopiikin erinomaisesti monen jalkahoitolan tuotevalikoimaan. Suurin osa Suomen New Feet -myyjistä on jalkaterapeutteja tai jalkojenhoitajia kun ottaa huomioon, että heitä työskentelee myös kenkäkaupoissa.

– New Feetit käyvät tietysti hyvinä ja erittäin mukavina kenkinä kaikille. Kuitenkin siinä tapauksessa, että asiakkaalla on diabetes, vaivaisenluita tai muita jalkaongelmia on hyvä, että myyjä ymmärtää myös jaloista, Saila muistuttaa.

Apuväline 2023 tapahtuma
9.-11.11.2023

TO klo 9-17 (ammattilaisten päivä)
PE klo 9-17 (ammattilaiset ja yleisö)
LA klo 10-16 (ammattilaiset ja yleisö)

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Osoite: Ilmailunkatu 20, Tampere