Talven 2019-20 Think -malliston ennakkomyynti loppui huhtikuun lopussa. Think -mallisto on ollut esillä Zigentin showroomissa, Fashion Centerissä Vantaan Vehkalassa.

Zigentti pakkaa nyt näytekengät takaisin alkuperäisiin pakkauslaatikoihin ja pistää laatikot kotimatkalle Itävallan Kopfingiin.

Suomessa näytekengistä nähtiin vain oikean jalan kenkiä. Ruotsissa saatiin puolestaan ihastella vasemman jalan kenkiä. Itävallassa parit yhdistetään ja myydään asiakkaille mallipareina.

Tulevan talven Think-mallistossa oli esillä erityisen paljon vihreitä ja punaisia kenkiä. Punainen on ollut haluttu väri jo pari talvea, vihreä on nyt nouseva trendiväri.

Zigentti saa seuraavat Think-malliparit elokuussa. Silloin esitellään ja myydään kesän 2020 -mallisto.

Suomen myydyimmät Think! -mallit erovat jonkun verran esimerkiksi Ranskassa myytävistä suosituimmista malleista. Suomessa työkenkämallit ovat erityisen suosittuja. Ranskassa taas kaupaksi käyvät parhaiten kaikkein villeimmät kuosit. Työkenkiä ranskalaiset ostavat harvemmin.

Uuden malliston esittelyt ovat kenkäagentin työn vuotuisia kohokohtia. Kaksi kertaa vuodessa nähdään, mitä uutta valmistaja on keksinyt. Lähes kaikki Think-kenkien kuosit vaihtuvat vuosittain.

Jos olet kiinnostunut talven Think-mallipareista, ota yhteyttä Zigenttiin.

Mallikengät myydään useamman kymmenen kenkäparin erissä. Yksittäistä mallikenkäparia ei siis voi tilata. Naisten mallikengät ovat kokoa 37.