Fysioterapeutti Sanna Kolin pitkäaikainen haave omasta myymälästä toteutui syksyllä 2019. Puoli vuotta myöhemmin korona hiljensi myymälän. Tulevaisuudennäkymät ovat kuitenkin hyvät, sillä erikoisjalkineisiin ja terveystuoteisiin erikoistunut kauppias uskoo kivijalkakaupan tarpeellisuuteen.

Vantaan Kivistön Safiirinaukiolla sijaitsevalla Kantapajalla on myös nettikauppa, mutta juuri erikoisjalkineiden ja tukituotteiden valinnassa henkilökohtainen palvelu korostuu. Sanna tietää, että verkkokauppa on virtuaalinen näyteikkuna. Tuotteet ostetaan kuitenkin mieluiten kivijalkakaupasta.

2-vuotiaalla Kantapajalla on jo kanta-asiakkaita. Vakioasiakkaat arvostavat, että Sanna osaa antaa hyviä vinkkejä. Ja Sanna on myös haluttu luennoitsija jalkaterveysaiheista.

Sannan haaveena olisi oma pikkuinen myymäläauto, pullabiilin kaltainen reissupaku, jolla tuotteet voisi viedä asiakkaiden luo. Sen korona on opettanut, että yrittäjänä on oltava notkea ja kekseliäs.

Koska Kantapajasta löytyvät myös Thinkit ja New Feetit, kävi Zigentti syntypäivähumussa kilistelemässä. Sanna on huomannut, kuinka tärkeää nuorelle yrittäjälle on ollut saada työskennellä sellaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka ovat olleet tukena myös poikkeuksellisina aikoina.

Kantapajassa on välillä tuulista ja huisketta, kuten tästä Instagram-videosta näkyy. (Klikkaa kuvaa)