Ilmianna yrityksesi tai vinkkaa meille yrittäjä New Feet – sekä Think -kenkien jälleenmyyjäksi Oulun ja Kokkolan alueilla. Lahdesta ja Päijät-Hämeestä Zigentti etsii ennen kaikkea New Feet -jälleenmyyjiä.

New Feet sopii palvelevien kenkäkauppojen lisäksi hyvin myytäväksi hoitolaitoksissa sekä yksinyrittäjille kuten jalkojenhoitajille, jalkahoitajille ja jalkaterapeuteille.

Yksinyrittäjille New Feet tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden täydentää hoitolan palvelua sekä hankkia lisätuloja itselle sopivalla panostuksella.

New Feet -kengät tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua myös esimerkiksi paikallisten diabetes- ja reumayhdistysten kanssa. New Feet -kengät ovat erinomaisia myös jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn.

Yksilölliset ja persoonalliset Think -kengät sopivat myytäväksi ennen kaikkea palveleville kenkäkaupoille sekä vaatekaupoille (multi-store).

Ota rohkeasti yhteyttä Zigenttiin, jos haluat toimia New Feet- tai Think -kenkien Oulun ja Kokkolan seuduilla tai vinkkaa meille jälleenmyyjä, jonka valikoimiin New Feet – tai Think -kenkiä toivoisit.